Συχνές ερωτήσεις/απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις / Απαντήσεις

 • Ερώτηση: Τι είναι το we-radio;
  - Ένα εναλλακτικό διαδικτυακό ραδιόφωνο
 • Ερώτηση: Ποιος είναι ο σκοπός του;
  - Η διάδοση της μουσικής
 • Ερώτηση: Πως μπορώ να στείλω μια ροή ήχου (πχ. live) στο we-radio;
  - Διαβάστε εδώ.
 • Ερώτηση: Έκανα εγγραφή και εμπλούτισα το προφίλ μου - γιατί δε συμπεριλαμβάνετε στη παρουσίαση μελών;
  - Όταν ένα νέο μέλος κάνει εγγραφή στο σύστημα το προφίλ του είναι «μη δημοσιευμένο». Θα δημοσιευτεί εφόσον κι αν εμπλουτιστεί από τον χρήστη.
 • Ερώτηση: Μπορώ κι εγώ να ανεβάσω τη μουσική μου;
  - Κάθε μουσικός έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει μόνος του τη μουσική του και να δημιουργήσει ένα προφίλ με βασικές πληροφορίες. Δεν υπάρχει κανένας γενικός περιορισμός εκτός απ’ό,τι αναφέρεται στο κομμάτι «Όροι χρήσης και δεοντολογία», κανένας περιορισμός στο είδος της μουσικής , ούτε και στο status του καλλιτέχνη (επαγγελματίας ή ερασιτέχνης δεν έχει καμία σημασία).
 • Ερώτηση: Τι διαφορετικό μου προσφέρει το we-radio σαν ακροατή;
  - Ο ακροατής έχει τη δυνατότητα να ακούσει τα κομμάτια που έχουν ανεβάσει οι μουσικοί δημιουργοί και να βλέπει ένα μέρος του προφίλ του δημιουργού της μουσικής που παίζει εκείνη την ώρα. Κάνοντας «κλικ» επάνω στο όνομα του δημιουργού (δίπλα στο «Ακούτε:») μπορεί να δει το ολοκληρωμένο προφίλ του και τη δισκογραφία του.
 • Ερώτηση: Τι διαφορετικό μου προσφέρει το we-radio σαν μουσικό δημιουργό;
  - Ο δημιουργός μπορεί να ανεβάσει μόνος του τη μουσική του και με τη δημιουργία ενός βασικού προφίλ αυτή να αρχίσει άμεσα να προβάλλεται μέσα από το we-radio στο ραδιοφωνικό κοινό του. Το κοινό μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του εφόσον αυτός το επιτρέπει.
 • Ερώτηση: Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το δημιουργό του κομματιού που ακούγεται τώρα;
  - Κάνοντας «κλικ» επάνω στο όνομα του δημιουργού (δίπλα στο «Ακούτε:») μπορώ να δω το προφίλ του. Αν ο δημιουργός το επιτρέπει επάνω δεξιά στη σελίδα του προφίλ του θα βρίσκεται ο σύνδεσμος «Επικοινωνήστε με τον δημιουργό».
 • Ερώτηση: Πώς μπορώ να γίνω μέλος;
  - Μέλος της παρέας του we-radio μπορούμε να γίνουμε όλοι πατώντας τον σύνδεσμο «Εγγραφή» (βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας) και δημιουργώντας έναν προσωπικό λογαριασμό.
 • Ερώτηση: Επόμενα βήματα και σκέψεις
  - Πιστεύουμε οτι μέσα από το we-radio θα μπορέσουμε όλοι να έρθουμε πιο κοντά στη μουσική, να την «απελευθερώσουμε» όσοι τη θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, να αρχίσουμε να ακούμε καλλιτέχνες τους οποίους μέχρι σήμερα ίσως και να μη μας δινόταν ποτέ η ευκαιρία, να μπορούμε να προβάλουμε τη μουσική μας χωρίς να εξαρτόμαστε από την κριτική κανενός, να δημιουργήσουμε τις βάσεις για νέες καλλιτεχνικές συνεργασίες, να δώσουμε νέα κίνητρα για δημιουργία μουσικής και γενικότερα να αρχίσουμε να ακούμε τη μουσική μας. Για να γίνουν όλα αυτά θέλουμε την επικοινωνία μαζί σας, θέλουμε να μας στείλετε τη γνώμη σας και με τον καιρό να γνωριστούμε από κοντά μέσα από μουσικές δράσεις και συναντήσεις.
 • Ερώτηση:Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα του we-radio;
  - Κάντε «κλικ» στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας «Επικοινωνήστε μαζί μας» ή αφήστε το σχόλιο σας μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.